Eagle Nook Resort, middag

26 juli 2012 - Ucluelet, Canada

Na een heerlijke lunch op zoek naar een middag programma. Niet heel moeilijk. G en L hebben samen met Michiel gekajackt en zijn op zoek geweest naar een beer op het vaste land. Geen succes! Eenmaal terug kregen ze van een aardige bootman een hengel in hun handen, tot groot succes. G & L staan al ruim 2 uur te vissen met succes!!! De vangst wordt nauwkeurig bijgehouden en het lijkt wel op een race! We hebben geen kind aan hen! Helaas hebben we de zon niet gezien vandaag. Loïc is net zoals Michiel kan prima tegen de koude, alleen een t-shirt aan en niet klagen dat het koud is. Gijs daarentegen draagt de hele dag een sweater. Ze genieten op en top. Morgen verlaten wij Eagle Nook Resort en verblijven we twee nachten in Ucluelet en hebben dan tijd om de omgeving en het Nationale park Pacific Rim te bezoeken. Geen reistijd! Je kunt er eindeloze wandelingen maken langs het strand. We hebben weer wat foto's toegevoegd van de middag, kijk naar de blije gezichten!! We hopen op een zonnetje en zijn een heel klein beetje jaloers op de hoge temperaturen van NL.

In de ochtend zijn we ook nog wezen wandelen, we kregen pepperspray,noisemaker en walkitalki mee voor als we een beer zouden tegen komen. De eerste route was 0.5 kilometer maar soms best wel vermoeiend want het slingerde veel en ging naar beneden en naar boven. De tweede route was 2 kilometer echt zwaar. Loïc is helemaal lek geprikt door de muggen, muggenspul vergeten op te doen!!! We hebben de route niet helemaal afgelopen door Gijs zijn schoen. De eerste stop die we maakten was bij een soort strandje waar heel veel hout is aangespoeld. G&L hebben een inoektjoek gemaakt. Daarna zijn we doorgelopen over de slingerweg.Uiteindelijk zijn we nog heel even gestopt bij eagle nest waar een eagle in zit. Toen zijn we omgekeerd en zijn we terug gelopen naar de lodge.

1. Tante J:
    28 juli 2012
    Geniet van jullie reisverhalen.
    Wat een belevenissen voor de jongens.
    Een vakantie om nooit te vergeten.
    Liefs Tante J.
  2. D.van Rijen:
    28 juli 2012
    Ja, ik vind het ontzettend leuk om met jullie mee te reizen, de foto,s laten zien dat jullie genieten en wat een prachtige natuur, zo afwisselend. En nu zijn jullie pas een week weg.dus er komt nog veel meer avontuur.
    Wat een bofferds om zo,n reis te kunnen maken. En het klimaat hoewel niet altijd zonnig is toch aangenamer denk ik dan tropische warmte. Hier is de zomer alweer over, liefs mam,dokie oma.